Convy

Wij willen bijdragen aan een wereld waarin organisaties voldoen aan
de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid.

 

 

 

Dit is ConvyConvy wil bijdragen aan een wereld waarin organisaties voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en privacy.

Wij willen hieraan bijdragen door organisaties te begeleiden naar een ISO en/of AVG certificering. Door middel van een ISO certificering maken organisaties aantoonbaar dat de producten en diensten veilig, betrouwbaar en van goede kwaliteit zijn. Door middel van een AVG gerelateerd certificaat (zoals de Data Pro Code) maken organisaties aantoonbaar dat ze voldoen aan de privacywetgeving. 

Tijdens het proces staat een goede samenwerking tussen Convy en uw organisatie centraal. Door de combinatie van kennis, integriteit en helder advies, wordt het gewenste resultaat snel behaald.

Pragmatisch werken is een van onze kernwaarden. Dit betekent onder andere dat de beleidsstukken, procedures en werkinstructies bondig en duidelijk zijn beschreven. Hierdoor zijn de documenten gebruiksvriendelijk en hanteerbaar voor uw werknemers.


Visie

Bijdragen aan een wereld waarin organisaties voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid.


Missie

Convy begeleidt organisaties van A t/m Z naar ISO certificeringen. Door middel van een ISO certificering maken organisaties aantoonbaar dat de producten en diensten veilig, betrouwbaar en van goede kwaliteit zijn. Hierdoor kunnen organisaties nieuwe markten benaderen en kosten reduceren door bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Tijdens het proces staat een goede samenwerking tussen Convy en de organisatie centraal. Door de combinatie van kennis, integriteit en helder advies, wordt het gewenste resultaat snel behaald.


Waarden

Wij geven wat wij beloven.
Wij zijn flexibel en energiek.
Wij optimaliseren bedrijfsprocessen.
Wij zorgen voor aantoonbaar resultaat.
Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking.

 

Daniel Hendriks

Verbetering bewerkstelligen bij verschillende organisaties geeft mij voldoening. Door mijn vermogen om ingewikkelde materie begrijpelijk te maken voor iedereen, wordt daadwerkelijk resultaat behaald.

 

Murad Mekic

Van jongs af aan heb ik altijd de drive gehad om oplossingen te creëren voor complexe situaties. Met mijn kennis en passie voor helpen, begeleid ik organisaties op een prettige wijze naar hun einddoel. Samen met u wil ik bijdragen om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.