Informatiebeveiliging

ISO 27001 certificering

Het aantal bedrijven dat aan de ISO 27001 norm voldoet, groeit wereldwijd jaarlijks met 20%.
98% zegt dat ISO 27001 de informatiebeveiliging in de organisatie heeft verbeterd.

Neem contact op
vertex

Vergroot uw marktpotentieel

Haal meer opdrachten binnen door het ISO 27001 certificaat.

Optimaliseert uw bedrijfsprocessen

Processen worden volgens de ISO 27001 efficiënter ingericht waardoor kosten worden bespaard.

Draagt bij aan bedrijfsimago

Een positieve boost aan uw bedrijfsimago door het internationaal erkende ISO 27001 certificaat.

 

Prijzen

Basic

€ 999,-

Enterprise

n.o.t.k.

ISO 27001 is wereldwijd de hoogste norm op het gebied van informatiebeveiliging.

De ISO 27001 is bij steeds meer aanbestedingen een eis. Potentiële klanten willen dat organisaties aan kunnen tonen verantwoord om te gaan met hun gegevens. Het ISO 27001 certificaat is een internationaal erkend certificaat waarmee uw organisatie aantoont te voldoen aan de hoogste norm op het gebied van informatiebeveiliging. Dit vergroot uw marktpotentieel.

Het ISO 27001 certificaat zorgt voor een positief imago richting uw stakeholders. Uw organisatie toont aan vertrouwelijk, integer en volgens de hoogste internationale eis om te gaan met informatie.

ISO 27001 verbetert continu bedrijfsprocessen met betrekking tot informatiebeveiliging in uw organisatie. Dit kan leiden tot kostenbesparing omdat processen efficiënter worden ingericht.

Een belangrijk onderdeel van ISO 27001 is het informatiebeveiliging managementsysteem. Vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van gegevens in uw organisatie worden middels dit systeem geborgd.

Convy helpt uw organisatie met het opzetten, implementeren, beheren, monitoren, evalueren, onderhouden en verbeteren van het ISO 27001 managementsysteem voor informatiebeveiliging.

Wij doen dit door middel van een pragmatische aanpak. Convy, convenient consultancy. Wij maken het niet moeilijker dan het al is.